Diamenty Forbesa 2015 dla AXI IMMO

AXI IMMO została wyróżniona w rankingu Diamenty Forbesa 2015. Firma znalazła się w gronie przedsiębiorstw z województwa mazowieckiego o największej dynamice wzrostu wartości firmy.

6 lutego 2015
Diamenty Forbesa 2015 dla AXI IMMO

Ranking Diamenty Forbesa to jeden z najbardziej prestiżowych nagród, które przyznawane są w trzech grupach: duże, średnie i małe przedsiębiorstwa. AXI IMMO została doceniona przez jury, plasując się w kategorii firm o przychodzie od 5 do 50 mln.

Na prestiżowej liście Diamentów Forbesa znalazły się przedsiębiorstwa, które osiągnęły największy przeciętny roczny wzrost wartości. Firmy oceniane były na podstawie sprawozdań finansowych złożonych do Krajowego Rejestru Sądowego. Dodatkowo została sprawdzona geneza wyniku laureatów w celu wyeliminowania przedsiębiorstw, w których skokowy wzrost wartości był efektem jednorazowych zdarzeń nadzwyczajnych.

AXI IMMO jest jedną z wiodących na polskim rynku agencji doradczych w dziedzinie nieruchomości komercyjnych w sektorze magazynowo-produkcyjnym, biurowym i gruntów inwestycyjnych. Firma posiada swoje biura w Warszawie i Katowicach.

Forbes to amerykański dwutygodnik o tematyce biznesowej, którego polska edycja wydawana jest od 2004 roku. Diamenty Forbesa to jedne z najbardziej prestiżowych rankingów rynkowych w Polsce.