AXI IMMO po raz drugi najlepszą Lokalną Agencją Roku w konkursie CiJ Awards

AXI IMMO – ekspert w dziedzinie nieruchomości komercyjnych, po raz drugi z rzędu otrzymał nagrodę dla Najlepszej Lokalnej Agencji Roku w konkursie CiJ Awards organizowanym przez magazyn CEE CiJ Journal. Wręczenie nagród odbyło się podczas uroczystej gali w warszawskim hotelu Westin 30 października br.

4 listopada 2013

Nagrody CiJ Awards są przyznawane, jako dowód uznania osiągnięć we wszystkich najważniejszych kategoriach związanych z rynkiem nieruchomości, w tym m.in. doradcom, deweloperom i inwestorom. Tegoroczna edycja była już 12 w historii CiJ Awards w Polsce. Zwycięzców konkursu wybrało grono niezależnych ekspertów działających w różnych obszarach sektora nieruchomości w Polsce i w regionie Europy Środkowo-Wschodniej.

AXI IMMO zwyciężyło po raz drugi z rzędu w kategorii dla Najlepszej Lokalnej Agencji Roku

Bardzo nas cieszy, że po raz kolejny zostaliśmy wyróżnieni tak ważną dla branży nieruchomości nagrodę. Tytuł Lokalnej Agencji Roku jest potwierdzeniem naszej wysokiej pozycji na polskim rynku nieruchomości. Dziękujemy naszym klientom i partnerom biznesowym, dzięki którym nasze kolejne sukcesy są możliwe – powiedziała Renata Osiecka, Partner Zarządzająca AXI IMMO.

AXI IMMO jest jedną z wiodących na polskim rynku agencji doradczych w dziedzinie nieruchomości komercyjnych, w sektorze magazynowo-produkcyjnym, biurowym i gruntów inwestycyjnych. Firma posiada swoje biura w Warszawie i Katowicach.

CEE CiJ Journal jest znanym w branży nieruchomości miesięcznikiem wydawanym w kilkunastu krajach. Gala CiJ Awards jest jedną z najpopularniejszych imprez w sektorze nieruchomości.