AXI IMMO – ekspert w dziedzinie nieruchomości komercyjnych, otrzymał nagrodę dla Najlepszej Lokalnej Agencji Roku 2012 w konkursie CiJ Awards organizowanym przez branżowy magazyn CEE CiJ Journal.

Nagrody CiJ Awards są przyznawane w Polsce od 2002 r. jako dowód uznania osiągnięć we wszystkich najważniejszych kategoriach związanych z rynkiem nieruchomości, w tym m.in. doradcom, deweloperom i inwestorom.

Bardzo cieszy nas tak ważna w branży nieruchomości komercyjnych nagroda. AXI IMMO cały czas dąży do zapewnienia usług doradczych na najwyższym poziomie, w tym roku nasze wysiłki zostały docenione, za co szczególnie dziękujmy naszym klientom i partnerom – powiedziała Renata Osiecka, Partner Zarządzająca AXI IMMO.

Tytuł Najlepszej Lokalnej Agencji Roku 2012 jest potwierdzeniem przyjętej przez nas strategii rozwoju, ale też zobowiązaniem i motywacją do dalszej pracy – dodała Renata Osiecka, Partner Zarządzająca AXI IMMO.

AXI IMMO jest jedną z wiodących na polskim rynku agencji doradczych w dziedzinie nieruchomości komercyjnych, w sektorze magazynowym, handlowym, biurowym i gruntów inwestycyjnych. Firma posiada swoje biura w Warszawie i Katowicach. W bieżącym roku konsultanci AXI IMMO doradzali klientom tylko przy wynajmie ponad 180 000 mkw. powierzchni komercyjnej.