Nowy szef Działu Office w AXI IMMO

Do zespołu AXI IMMO dołączył Martin Lipiński. Manager z wieloletnim doświadczeniem na rynku nieruchomości komercyjnych objął funkcję szefa działu Office - Head of Office Agency and Tenant Representation. W AXI IMMO Martin odpowiedzialny jest za zarządzanie zespołem i wsparcie w reprezentacji najemców na rynku biurowym w Polsce.

27 kwietnia 2017
Martin Lipinski Axi Immo

Martin Lipiński posiada ponad 20-letnie doświadczenie w branży nieruchomości komercyjnych. Zanim dołączył do AXI IMMO odpowiedzialny był za rozwój sprzedaży w firmie Martela oraz zmianę i wdrożenie nowej strategii sprzedaży w Nowy Styl Group w Polsce. Ponadto, Martin jest założycielem firmy wykonującej „fit-out” powierzchni biurowych w Warszawie. Wśród wielu klientów, z którymi współpracował można wymienić: Deloitte, T-Mobile, Orlen, Polkomtel, mBank, KPMG, Provident, Nokia Siemens Networks, BGŻ, Alcatel-Lucent, Bayer i wiele innych. Martin jest absolwentem Szkoły Głównej Handlowej oraz Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania im. Leona Koźmińskiego.

AXI IMMO jest znane na rynku ze swojej silnej pozycji w sektorze magazynowym, ale przyszedł czas na intensywny rozwój również na rynku biurowym. Jestem przekonana, że wieloletnie doświadczenie i szerokie portfolio projektów zrealizowanych przez Martina wzmocni naszą pozycję w sektorze biurowym – komentuje Renata Osiecka, Partner Zarządzająca AXI IMMO.

Dział Reprezentacji Najemcy AXI IMMO świadczy profesjonalne usługi doradcze dla klientów poszukujących powierzchni komercyjnej w Warszawie i innych miastach regionalnych. Zespół specjalizuje się w kompleksowych rozwiązaniach dla najemców zainteresowanych wynajmem powierzchni biurowej, ekspansją, renegocjacjami, aranżacją i dostosowaniem powierzchni do zmieniających się potrzeb organizacji.