CIJ Awards to międzynarodowy konkurs organizowany dla rynku nieruchomości komercyjnych przez magazyn CEE Construction & Investment Journal, którego tegoroczne wyniki już po raz 17. z rzędu ogłoszono na uroczystej gali CIJ Awards Poland 2018 rozdania nagród, która odbyła się 6 listopada w Airport Hotel Okęcie.

Nagrody CIJ Awards Poland 2018 dla AXI IMMO

Firma AXI IMMO Group świadcząca kompleksowe usługi doradcze na rynku nieruchomości komercyjnych zwyciężyła w dwóch kategoriach konkursowych.

1. W kategorii The Best Local Real Estate Agency AXI IMMO odebrała nagrodę już po raz siódmy.
  2. Nagroda Leading Female Property Professional została przyznana Renacie Osieckiej, założycielce i właścicielce największej polskiej firmy doradczej na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce, która jest aktywna na rynku nieruchomości komercyjnych od blisko 10 lat.

Renata Osiecka ma wieloletnie doświadczenie w branży i z sukcesami zarządza ponad 50 osobowym zespołem specjalistów AXI IMMO Group. Pod jej rządami firma rok do roku odnotowuje coraz wyższe udziały w rynku w poszczególnych sektorach nieruchomości komercyjnych, w szczególności w sektorze magazynowym i gruntów inwestycyjnych. Ponadto, Renata jest aktywnym członkiem RICS oraz SIOR (Międzynarodowego Stowarzyszenia Doradców na rynku nieruchomości magazynowych i biurowych), w którym przez ostatnie 2 lata pełniła funkcję Prezydenta Europejskiej Sekcji SIOR.

“Zarówno nagroda indywidulana, jak i zespołowa to dla nas ogromne wyróżnienie. Pragnę podziękować szanownemu jury oraz wszystkim osobom, w tym naszym partnerom biznesowym oraz klientom za oddany na nas głos. Jest to dla nas wyróżnienie, ale też zobowiązanie do dalszej pracy.”  – skomentowała wygraną Renata Osiecka.

AXI IMMO oferuje usługi doradcze w sektorze magazynowym, biurowym oraz gruntów inwestycyjnych. Firma wspiera również klientów przy zakupie i sprzedaży inwestycyjnej, jak też zarządzaniu nieruchomościami i facility management. Firma dynamicznie się rozwija rozszerzając zakres i skalę działalności. Biura AXI IMMO znajdują się w Warszawie, Katowicach, Wrocławiu i Łodzi. Dodatkowo, AXI IMMO przy obsłudze klientów międzynarodowych współpracuje z cenionymi w Europie i na świecie podmiotami takimi jak Gerald Eve i SIOR.

Więcej o sektorach działalności i usługach AXI IMMO Group czytaj tutaj.