Od maja 2024 r. Maciej Kamiński dołącza do zespołu AXI IMMO Services jako Head of Business Development. Jego głównym zadaniem będzie formułowanie i wdrażanie strategii rozwoju biznesu oraz negocjowanie i zawieranie umów w obszarze działalności spółki. Dzięki bogatemu doświadczeniu w branży wniesie istotny wkład w dalszy wzrost i ekspansję firmy na rynku nieruchomości komercyjnych.

Maciej Kamiński od ponad 20 lat związany jest zawodowo z rynkiem nieruchomości komercyjnych. W latach 2003 – 2014 pełnił funkcję Facility oraz Property Managera obiektów biurowych. W 2014 roku objął funkcję szefa 20-osobowego zespołu zarządzającego łączną powierzchnią ponad 350 000 mkw. Od 2017 roku sprawował funkcję wiceprezesa Buma Service sp. z o.o. i był odpowiedzialny za bieżące funkcjonowanie spółki. W latach 2019-2023 kierował 30-osobowym zespołem zarządców w Globalworth Poland zarządzającym budynkami komercyjnym o powierzchni ponad 600 000 mkw.

Janusz Gutowski, Managing Partner, AXI IMMO Services, mówi: “Maciej to uznany na rynku ekspert, który przez lata doskonalił swoje umiejętności w kompleksowym zarządzaniu nieruchomościami. Jego głęboka wiedza i wieloletnie doświadczenie będą doskonałym wsparciem dla naszych klientów na każdym etapie prowadzonego biznesu. Zaawansowane zrozumienie rynku i umiejętność podejmowania strategicznych decyzji czynią go nieocenionym partnerem, wokół, którego będziemy dalej budować nasz zespół”.

Maciej Kamiński, Head Of Business Development, Axi Immo Services, komentuje: “Dołączając do zespołu Axi Immo Services, czuję się niezwykle podekscytowany i zmotywowany. Jestem przekonany, że nasze wspólne wysiłki przyczynią się do dalszego wzrostu firmy, zwiększenia jej zasięgu oraz podnoszenia standardów usług. Nie mogę się doczekać wspólnej pracy i realizacji ambitnych celów”.

Zespół AXI IMMO Services to wykwalifikowani specjaliści rozumiejący rynek oraz koncentrujący się na indywidualnych potrzebach klientów. Dzięki zaawansowanym kompetencjom w zarządzaniu efektywnie optymalizują portfele nieruchomości, oferując kompleksowe i spersonalizowane rozwiązania.

O AXI IMMO

AXI IMMO oferuje usługi doradcze w zakresie nieruchomości komercyjnych, w tym: wynajem i zarządzanie powierzchniami magazynowymi i biurowymi, wyceny nieruchomości, a także zakup i sprzedaż gruntów inwestycyjnych. W ramach oferty firma świadczy usługi zarządzania łańcuchami B2B i B2C. Największym atutem AXI IMMO jest połączenie międzynarodowych standardów obsługi z rzetelną znajomością rynku lokalnego. AXI IMMO zostało wielokrotnie nagradzane, w tym otrzymało tytuł najlepszej Lokalnej Agencji Roku w latach 2012 – 2019 i 2021 w konkursie CiJ Awards oraz nagrodę dla Najlepszego Zespołu w sektorze magazynowym w latach 2016 – 2017. W 2019 i 2023 r. firma była laureatem w kategorii Lokalna Agencja w konkursie CEE Investment Awards. W 2023 r. AXI IMMO zostało wybrane Lokalnym Agentem Roku 2023 w regionie Europy Środkowo-Wschodniej w konkursie CEEQA.

Więcej informacji o AXI IMMO na www.axiimmo.com – o nas