AXI IMMO po raz kolejny Najlepszą Lokalną Agencją Roku

Firma AXI IMMO po raz czwarty z rzędu otrzymała prestiżową nagrodę dla Najlepszej Lokalnej Agencji Roku w konkursie CiJ Awards organizowanym przez magazyn CEE CiJ Journal. Gala, podczas której wręczono nagrody, miała miejsce 5 listopada br. w warszawskim hotelu Westin.

12 listopada 2015
AXI IMMO po raz kolejny Najlepszą Lokalną Agencją Roku

Nagrody CiJ Awards są przyznawane najlepszym firmom na rynku nieruchomości komercyjnych w różnych kategoriach; wśród nominowanych są zarówno doradcy, deweloperzy jak i inwestorzy. Tegoroczna gala była 14 z kolei edycją w Polsce. W jury zasiedli niezależni eksperci z Polski i Europy Środkowo-Wschodniej, związani z różnymi sektorami branży nieruchomości.

Otrzymana po raz czwarty nagroda dla Najlepszej Lokalnej Agencji roku jest dla nas wyznacznikiem wysokiej pozycji na konkurencyjnym rynku nieruchomości, a także sygnałem, że wkład pracy naszego zespołu jest stale doceniany. Otrzymywanie kolejnych nagród zawdzięczamy zarówno naszym klientom, którzy obdarzyli nas zaufaniem, jak i partnerom biznesowym – skomentowała Renata Osiecka, Partner Zarządzająca AXI IMMO.

Firma AXI IMMO to jedna z wiodących agencji doradczych w branży nieruchomości komercyjnych w Polsce. AXI IMMO świadczy usługi doradcze w dynamicznie rozwijających się sektorach nieruchomości komercyjnych: powierzchni magazynowych, biurowych i gruntów inwestycyjnych. Firma posiada biuro centralne w Warszawie oraz oddziały w Katowicach i Wrocławiu.

CEE CiJ Journal jest prestiżowym, wydawanym w kilkunastu krajach miesięcznikiem związanym z sektorem nieruchomości. CiJ Awards to jedna z najbardziej popularnych gal branżowych.