+48 22 111 00 0148 22 50 58 440
header

AXI IMMO dla Grupy Kapitałowej Specjał

SBPŁ

Firma zajmie powierzchnię 6 800 mkw, z czego prawie 6 300 mkw stanowi powierzchnia magazynowa, a pozostałe 500 mkw to pomieszczenia biurowo-socjalne. Rozpoczęcie operacji w nowym obiekcie planowane jest na koniec czerwca 2015 roku.

Grupa Kapitałowa Specjał jest jedną z największych firm dystrybucyjnych w Polsce. Działa w następujących branżach: hurcie i detalu medycznym, hurcie i detalu FMCG, ochronie osób, mienia, usług porządkowych oraz usługach finansowych. Specjał jest właścicielem największej polskiej sieci franczyzowej – posiada ponad 4 000 sklepów na terenie kraju.

Segro Business Park Łódź zlokalizowany jest w Centralnej Polsce w niedalekiej odległości od ścisłego centrum miasta. W promieniu 15 km przebiega autostrada A2, a w odległości 2 km będzie się znajdować powstający węzeł z autostradą A1. Park zajmuje powierzchnię ponad 47 000 mkw.

Powiązane wpisy