+48 22 111 00 0148 22 50 58 440
Zgłoś Ofertę ENG
header

Nowy najemca w Segro Business Park Warsaw w Żeraniu – firma 3W Dystrybucja Budowlana S.A.

Firma 3W Dystrybucja Budowlana S.A to jedna z największych sieci hurtowni budowlanych na terenie Polski. Zdecydowała się na wynajem 950 mkw na terenie Segro Business Park Warsaw w Żeraniu.

SEGRO Business Park Warsaw Żerań

Jedna z największych sieci hurtowni budowlanych w Polsce – firma 3W Dystrybucja Budowlana S.A. wynajęła ok. 950 mkw  powierzchni magazynowej na terenie Segro Business Park Warsaw, Żerań. Spółka zajęła magazyn wraz z zapleczem socjalnym, aby zająć się dystrybucją i sprzedażą materiałów budowlanych. Usytuowanie magazynu zapewni dobry dostęp do Trasy Toruńskiej będącej północną obwodnicą Warszawy, dzięki czemu możliwa będzie efektywna dystrybucja na terenie miasta.

Segro Business Park Warsaw w Żeraniu składa się z 6 obiektów magazynowych, oferujących powierzchnię typu SBU, zaczynając od 500 mkw dla budynku biurowego. W odległości 15 km przebiega autostrada A2, co umożliwia sprawną komunikację zarówno z odległymi punktami na terenie Polski, jak i za granicą.

Powiązane wpisy