GTV to międzynarodowy dystrybutor akcesoriów meblowych i oświetlenia, działający na kilkudziesięciu rynkach świata, m.in. w Niemczech, Rosji, Hiszpanii, Holandii, Islandii, Danii, Chorwacji, a nawet w Brazylii. GTV jest prężnie rozwijającą się polską firmą, która cieszy się zaufaniem partnerów biznesowych w Polsce i na świecie.

Odpowiedni magazyn w Błoniu

“Dynamiczny rozwój branży meblowej i oświetleniowej w Polsce i Europie pozytywnie wpłynął na rozwój naszego biznesu. Efektem tego jest zwiększone zapotrzebowanie na powierzchnię magazynową. Zdecydowaliśmy się na powierzchnię w Błoniu, ze względu na dogodną lokalizację do prowadzenia efektywnej i szybkiej dystrybucji w skali krajowej i międzynarodowej.” – powiedział Arkadiusz Marcyjanik, Kierownik Logistyki GTV w Polsce.

“Klientowi zależało na magazynie w pobliżu Warszawy, a jednocześnie z łatwym połączeniem z innymi częściami kraju. Centrum logistyczne w Błoniu najlepiej spełniło oczekiwania firmy GTV.” – dodał Karol Osiecki, Associate Director Industrial and Logistic AXI IMMO.

Błonie Business Park to park magazynowy zlokalizowany 27 km od centrum Warszawy. Hale magazynowe położone są bezpośrednio przy drodze krajowej E30 (Warszawa-Poznań), w pobliżu autostrady A2. Powierzchnie dostępne w parku dogodne pod lekką produkcję, magazynowanie i usługi logistyczne. Park należy do firmy Valad Europe.